Voor het instagram account Art_inspirations_nl heb ik een workshop gegeven die terug te kijken is op hun instagram account. De materialen zijn gesponsord door Winsor & Newton.

Op 1 en 2 juli geef ik een Instagram live workshop op het account van Art_inspirations_nl.

Samen gaan we het gebouw hiernaast op de foto schilderen met gouache en details aanbrengen met aquarel potloden. Je kunt deze foto gebruiken als referentie maar als je jezelf wil uitdagen, kun je ook een eigen gebouw kiezen die je schildert tijdens de live workshop. (klik hier om de afbeelding groot te openen in een ander tabblad)

De materialen die je hiervoor nodig hebt:
• Winsor & Newton Designers Gouache introductie set (10 tubes)(Kleuren die worden gebruikt: Spectrum red, zinc white, yellow ochre, ivory black, permanent green, primary blue)
• W&N Cotman Aquarel penselen 111 round formaat 12 en 2 en⁣/of 333 rigger formaat 2.
• W&N Professional Aquarelpapier Hotpressed⁣ 300 gr.
⁣⁣• W&N Studio collection Aquarel potloden ⁣ ⁣⁣(Kleuren die worden gebruikt: Black, burnt Sienna, grass, lush green, soft peach, white) 

Voor iedereen die perspectief toch wat lastig vind, heb ik en lijn tekening gemaakt die je hier kunt downloaden en printen om het jezelf wat gemakkelijker te maken.
Dit doe je door er met je rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor ‘Afbeelding opslaan als’. Daarna kun je hem vanaf je eigen apparaat printen.

Lijntekening om te printen