In 1986 werd ik geboren in Udenhout, een klein dorpje bij Tilburg. Ik was altijd al creatief bezig. Tekenen, dingen aan het maken en vooral knutselen. Het liefst ging ik naar buiten in de speeltuin en leerde ik anderen kinderen hoe ik dit had gedaan en hoopte dat ze met me mee wilden doen. Het was voor mij ook geen lastige studie keuze, om mezelf hierin professioneel te ontwikkelen.

De afgelopen 8,5 jaar heb ik ervaring op gedaan als visual designer, visual thinker, UX designer, Service designer, illustrator en Art director. Daarnaast heb ik ervaring met scrum ceremonies en het assisteren bij Google design sprints. Vooral bij het visualiseren van de ideeën, en het ondersteunen van de teamleden daarbij en het maken van de demo.  

Mijn tools zijn Sketch, invision, photoshop, illustrator, indesign, en natuurlijk pen, papier & Sticky notes ❤️

Ik heb de studie illustratie afgerond aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam om mezelf te focussen op de kracht van beeld en visuele communicatie. Sinds 2007 ben ik bezig met illustratie en het coachen van creatieven doormiddel van het geven van workshops, bijles, presentaties of coaching. Zelfs tijdens mijn studie gaf ik al bijles aan studenten van de vooropleiding van WdKA.

Ik hoop in mijn carrière anderen te kunnen enthousiasmeren om meer beeldend te werken. Ik ben zelf een beeld denker, en doormiddel van beeld en kleur zie ik de wereld. Ik geloof dat je al tekenend je visie of mening duidelijker uit kunt leggen, je creatiever denkt, sneller tot een oplossing kunt komen, het je kan helpen met studeren en nog veel meer!
Bekijk mijn loopbaan ervaring op Linkedin