PRAATPLATEN

Ik maak je strategie, visie, plannen, ontwikkeling of transformatie visueel

Een praatplaat is een visueel hulpmiddel dat informatie en boodschappen op een gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier presenteert. Als zakelijk tekenaar ben ik gespecialiseerd in het maken van praatplaten die organisaties helpen om hun ideeën, producten en diensten te communiceren op een eenvoudige en effectieve manier.

Praatplaten hebben verschillende voordelen. Ze maken complexe informatie gemakkelijker te begrijpen en onthouden door gebruik te maken van afbeeldingen en eenvoudige taal. Ze helpen bij het structureren van informatie en het communiceren van de belangrijkste boodschappen op een beknopte en overzichtelijke manier. Bovendien kunnen praatplaten worden gebruikt als een effectieve manier om de betrokkenheid van het publiek te vergroten tijdens presentaties en workshops, omdat ze helpen om een visuele focus te creëren en de aandacht van het publiek te trekken. Praatplaten zijn een krachtig hulpmiddel voor effectieve communicatie en kunnen organisaties helpen om hun boodschap op een memorabele en overtuigende manier te presenteren.

Als de behoefte er is maar de hoe, de wat of de waarom niet duidelijk is, begeleid ik het team met een korte visuele sessie om tot de kern te komen.