VISUAL DESIGN EN BRANDING

Webdesign, styleguides, en visuele identiteiten

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en visueel ontwerp van websites en online diensten. Met oog voor detail en een passie voor design, creëer ik unieke visuele identiteiten die de kernwaarden van een merk weerspiegelen.

Mijn ontwerpproces begint altijd met onderzoek naar het merk en de doelgroep. Ik zorg ervoor dat het ontwerp van een website of online dienst niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Door middel van creatieve brainstormingtechnieken en visuele samenwerk methoden, ontwikkel ik huisstijlen en visueel ontwerp die de merkidentiteit van mijn klanten versterken. Van logo’s en kleurenschema’s tot typografie en grafische elementen, ik zorg ervoor dat elk ontwerp naadloos aansluit bij de specifieke behoeften en doelstellingen van mijn klanten.

Ik heb 7 jaar gewerkt als visual designer en service designer voor verschillend klanten, van grote corporates tot aan start-ups. En mijn eigen bedrijf opgezet en hier alle branding, website en webshop voor ontworpen.