Iedereen kan tekenen, daar geloof ik in! Daarom geef ik workshops, demo’s en presentaties om jou (opnieuw )te helpen tekenen. Of dat nou zakelijk tekenen is in strategische sessies op je werk, of tekenen naar de waarneming zoals Urban Sketching. Hieronder vind je wat van mijn workshops. Wil je me inhuren mail dan naar info@marlondoomen.nl.

Live workshops


Momenteel staan er geen fysieke workshops op de planning.

Digitale workshops en demo’s


Op het instagram TV kanaal van Sketch&breakfast geef ik 1x per maand gratis een demo in verschillende thema’s in het Engels. De afleveringen blijven beschikbaar en zijn hier terug te zien:
1. Travel journal composition
2. Painting a landscape with gouache
3. Art supplies for Urban Sketching
4. Painting a Garden with Gouache part 1.
5. Painting a Garden with Gouache part 2. (coloured pencil details)

Op het instagram kanaal Art_inspirations_nl heb ik in juli 2020 een workshop Urban sketching met gouache gegeven en ook deze is nog terug te kijken via deze link:
Workshop Gouache voor Art Inspirations
Meer info over materialen en benodigdheden vind je op deze pagina.


Als je geen workshop wilt missen, schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief. Die komt 4x per jaar op je digitale deurmat. Bij de volgende editie ontvang je ook weer een leuke extra!


Workshops op locatie

Mensen enthousiast maken om te gaan creëren of het meeste uit hun creatief potentieel te halen, is hetgeen dat ik het allerliefste doe!

Al sinds 2009 ben ik actief in het begeleiden van studenten binnen hun creatieve processen. Ik heb als docent ‘vormgeving’ voor de klas gestaan op de Hogeschool van Amsterdam, bijles gegeven op Willem de Kooning academie in Photoshop, Illustrator & indesign en heb ik tientallen workshops tekenen voor beginners gefaciliteerd bij bedrijven. Ik heb ook workshops gegeven over zakelijk tekenen, visual note taking, Urban Sketching, tekenen naar de waarneming en materiaal specifiek zoals; hoe te werken met gouache, kleurpotlood of een combinatie daarvan. Daarnaast heb ik tijdens mij hele loopbaan stagiaires begeleid en portfolio adviezen gegeven aan studenten en beginnende vormgevers en illustratoren.

Wil je mij inhuren als docent of workshop docent? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Dit kan voor een kleine groep vanaf 4 personen. Bij interesse kun je mailen naar: info@marlondoomen.nl