Het is mijn missie om anderen te enthousiasmeren om meer beeldend te werken. Dit kan door te tekenen maar er zijn vele andere visuele tools. Ik ben er van overtuigd dat iedereen creatief is, op een eigen manier en ik help mensen om dat te ontdekken.

Sinds 2,5 jaar werk ik bij Huis van Verbeelding | Huis van vernieuwing. Daar geef ik workshops in zakelijk tekenen, visueel werken en creatieve denktechnieken. We faciliteren creatieve strategie sessies en leiden creative change makers op. Daarnaast maak ik praat platen, visualisaties en teken ik een live verslag bij evenementen en werk sessies. Onze missie; meer creativiteit op de werkvloer. In mijn vrije tijd doe ik aan urban sketching en door ook op dat vlak workshops te geven en mijn werk te delen op instagram, hoop ik die sprankel bij mensen terug te brengen wat ze vaak als kind zijn verloren.

Ik ben opgeleid tot illustrator en grafisch ontwerper en heb 12 jaar ervaring opgedaan in visual design, design thinking, Service design, UX en UI design. Sinds 2010 geef ik ook les (WdKA en HVA) en workshops in zakelijk tekenen. Ik heb gewerkt in de IT sector, voor vele start-ups en scale-ups en voor gemeenten en overheidsinstellingen. Ook heb ik ervaring met visual thinking, scrum ceremonies, lean startup en assisteren bij Google design sprints. Vooral bij het maken van de demo of het prototype; het visualiseren van de ideeën, en het ondersteunen van de teamleden daarbij. Build, measure, learn!

Marlon Doomen

Visueel facilitator & Zakelijk illustrator

Werkzaamheden

Diensten waar je me voor kunt inschakelen zijn alsvolgd

Ontwerp

Grafisch ontwerp van drukwerk en social media content

VISUAL DESIGN EN BRANDING

Webdesign, styleguides, en visuele identiteiten

CREATIEVE WORKSHOPS

Workshops met een hoog visueel en creatief gehalte

LIVE GETEKEND VERSLAG

Bij evenementen en vergaderingen

ZAKELIJKE ILLUSTRATIES EN INFOGRAPHICS

Je boodschap duidelijk en krachtig overbrengen

PRAATPLATEN

Ik maak je strategie, visie, plannen, ontwikkeling of transformatie visueel

DESIGN THINKING

Empathize, define, ideate, prototype and test

VISUELE FACILITATIE

Met elkaar tot ideeën komen